Nádherné a také jednoduché účesy pro dlouhé tváře (indické)

tomu věřte nebo ne, existuje mnoho fascinujících účesů, které lze prozkoumat pro dlouhé tváře. Co je to dlouho i krátké? Existují účes pro dlouhou dobu s tenkými vlasy, krátkými účesy pro dlouhé tváře a také pro nejlepší účes pro dlouhou tvář. Podívejme se přesně na to, jak mohou být účesy pro dlouhé tváře vyrobeny krásné a atraktivní.
Zpět do instituce Bouffant Ponytail Hairstyle
Old Institution Ponytails jsou zpět. Stačí přidat trochu zvratu jako krásná Deepika Padukone na této fotografii a také přistáváte se srdečním účesem. Ano, přidejte do svého rutinního vysokého obručku docela bouffant a necháte všechny beze řeči. Stručně řečeno, tento účes pro dlouhou dohodu s Indiánem je ideálním zápasem paní Real Madrid Dres Padukoneové a možná nejlepšího nejlepšího účesu pro dlouhou tvář. Stejně tak přesně ukazuje, jak může účes ohonu s sárí velmi dobře jít velmi dobře, co říká?

Zdroj: BeautyHealthtips.inhalf polovina účesu pro dlouhou tvář
Zajímá vás, jaký účes si vybere tuto docela dlouhou tvář? Bangs Liverpool FC Dres je vše, co potřebuje. Styl dlouhé vlasy, stejně jako krásná Shruti Hassan, s její úžasnou polovinou nahoru polovinu účesu. Tento současný účes, jednoduchý i atraktivní, potřebuje, abyste si zastrčili vlasy z obou konců do uchopení nebo kapely. Pak nechte zbytek vlasů proměnit v měkké vlny. Váš vzhled oslav je připraven! Zkus to.

Pletená koruna s nízkou buchtou pro dlouhou tvář
Dobře, chápeme přesně, jak horký Sonam Kapoor byl vždy. Ať už v březnu letošního roku kvůli svému vystoupení na Cannes nebo na jejím nadcházejícím filmu Veere Di Wedding Asvence nebo jejím rumorovaném zprávě o svatební akci s Anand Ahuja, vždy to ukázala. Tentokrát byla znovu její velkolepá nejlepší, když si zdobila vlasy korunovacím klenotkem podobným pleteným účesem, který poslušně pochválila dolní zad. Získejte Sonamův pohled pomocí prohlášení sárí a také určitě vezmete reflektor bez námahy jako mladá i nádherná herečka.

Boční zametl otevřený účes
Otevřené účesy vypadají atraktivní s sárí. Naučte všechny vaše strany s touto stranou zameteně otevřený účes na jedné straně převzetí a na konci lehkých kadeřů (které zvyšují délku vlasů). Tento účes pro dlouhou dobu s tenkými vlasy je snadný a také jednoduchý a také se může dobře dostat s jakýmkoli typem sárí. Nezapamatujte si však, že si nepamatujte přidání kadeřů pomocí stylingového tyče.

Jihoindický cop s účesem středního oddílu
Tato Pattu Saree vypadá krásně i nebesky, avšak i je cop. Jihoindický cop není jen jednoduchý účes pro Saree, avšak jednou z nejlepších možností po ruce. Braidy vám vždy poskytují různé varianty, které můžete vyzkoušet. V tomto se vlasy rozloučily uprostřed. Poté byl na přední straně vyroben lehký puff. Všechny chloupky shromážděné v zadní části hlavy byly rozděleny do tří sekcí, které byly splněny snadným i elegantním copeem. Kapela zajišťuje konec copu a také krásné doplňkové zesilovače kundanu. Když necháte na přední straně několik zámků volných, vždy přidejte do vzhledu měkkost.

Otevřete účes s updo
Kouzlo tohoto otevřeného účesu je nahoru, ze kterého se chloupky stékají dolů. Místo zadní části hlavy byly na koruně shromážděny chloupky. Vytváření světelných zužujících se obláček z obou stran, ochrana chloupků na samotné koruně a po celé délce vlasů, které zůstaly nejlépe viset z up-do, to vše přidává stejně jako kouzlo. Tento snadno získatelný účes vypadá krásně s sárí.

Boční zametl krátký účes pro dlouhou tvář
Žádné obavy, pokud máte krátké vlasy. Můžete je správně stylizovat sárí. Postavte se vlasy na stranu a přineste vlasy dopředu, abyste se dohodli s rámovacím vzhledem. Přirozené kadeře na vlasech vypadají naprosto nádherně. Udělejte z něj bod, abyste spárovali krátký účes s trendovou halenkou. Tím se vloží faktor glamů.

Účes s nízkým bočním houskem pro Saree jako večírky
Chcete -li získat měkký vzhled pro sárí, je jednoduché na nízké boční buchty a možná vítězný styl. Chcete -li získat tento účes, sbírejte všechny vaše chloupky na jednu stranu hlavy a poté udělejte nízkou buchtu. Získejte nějaké bobby kolíky, abyste udrželi housku na místě.

Účes Chignon Bun
Chignon Buns vypadají Montpellier HSC Dres velmi stylově s Saree. Mohou k vašemu vzhledu přidat milion dolarů. Shromážděte dva malé prameny chloupků z obou stran a také je připevněte na zadní stranu hlavy. Nyní pomocí pásma sváhněte délku vlasů na 1/3. Projděte chloupky dvakrát, aby se rozhled kola, a chránili ho bobby kolíky. Nakonec nechte zámky na přední straně volně viset.

Horní účes uzel
Každá žena sní o přímo i těžkých vlasů. Ve skutečnosti můžete dodržovat jiný účes po dlouhou dobu s Indiánem s Easy přímo vlasy i zkroucenýminahoře, jak je znázorněno.

Jednoduchá strana Undidy pletený účes
Pokud je na vaší mysli používání šifonového hedvábného sárí, pak je sportovní strana zametená neuspořádaná účes, aby vás vypadala úchvatně krásně. Bengálská tant Saree používaná Sagarikou Ghatge přináší s tímto účesem kuriózní dotek.

Visí zpět buchtu
Královský je! Nejen aristokratské hedvábné sárí, ale zavěšená zadní buchta. Oba jdou velmi dobře pro delší tváře. Zavěšená zadní buchta prováděná neuspořádanou metodou visí nejlépe na krku a přidává dimenzi k delšímu obchodu s tvarem, takže vypadá mnohem tvarovanější.

Který účes tedy pro dlouhou dobu s Indem plánujete jít? Sdílené volby jsou dostačující, jak vidíte. Řekněte nám svůj názor v komentářích níže.
Zdroj obrázků: BeautyHealthtips.in