Break Coffee: Winnie Bow Timed-Toe Pump

Ferragamo čerpadla jsou vždy na seznamech čtenářů nejpohodlnějších podpatků-je to jedna z těch situací Iykyk. Jejich čerpadla Carla jsou jednou z jejich mnohem tradičnějších čerpadel s plochým lukem, ale já miluji tuto drzou novou rukojeť luku (na obrázku výše).
Jsou to 850 $ v Nordstromu, nabízeny ve velikostech 6–11. (Všimněte si, že mnoho uvádí, že značka běží úzce.)
Pokud hledáte mnohem více možnosti, prohlédněte si tato čerpadla Cole Haan, která jsou 150 USD na Zappos a na skladě ve velikostech 6–9,5
Tato publikování zahrnuje přidružené odkazy a také Corporette® může provést provize pro nákupy s odkazy v tomto příspěvku. Mnohem více podrobností naleznete zde. Děkujte vám moc za vaši podporu!
{Související: Zkontrolujte našeho průvodce po pohodlných podpatcích!}
Prodej noty o pracovním oděvu za 8,25,22…
Saks Fifth Avenue – Výprodej návrháře, až 70% sleva!
Neiman Marcus – Prodej je v prodeji, až 75% slevu!
Net-A-Porter-přidáno 7000+ nových řádků, až 80% sleva!
Nordstrom – 7 000 nových značek pro ženy
Lo & Sons – až 50% sleva!
Mercer – prodej skladovacího zařízení: až 60% sleva
Loft: Letní vůle: Až 70% sleva na rutinní náklady
J.Crew-džínovina 75 $ a mnohem více stylů na oblečení
J.Crew Factory-40-60 $ ze všeho; 10 $ z každých 50 $, které utratíte

Další prodej poznámky:
Buffy-úspory do školy: až 15% slevu na jejich povlečení
Padák-Ušetřete až 40% slevu na poslední šanci
Omlazení – prodej obytného prostoru: až 30% sleva (čtenáři jako jejich osvětlení)

Chystáte se na letní datum? Právě zde jsou některé okouzlující koncepty

obrázek Hannah Busing / Unsplash

Když se teplé léto se valí kolem, není pochyb o tom, že je ve vzduchu. Mnoho lidí se cítí více nakloněno procházet se okouzlujícím spojení, když se teploty zvyšují a šance na ukázku pokožky se zvyšováním oděvu. Pokud jste nedávno zorganizovali datum, buď s někým poměrně novými, nebo vaším milujícím partnerem, právě zde jsou některé okouzlující koncepty, díky nimž bude vaše léto zvláštní.

Proč lidé chodí v létě?

Nikdy neexistuje roční období, kdy lidé nehledají smysluplné spojení mezi sebou, ale léto může být pro lidi, kteří hledají lásku, zvláště intenzivní sezóna. I když už jste s někým zvláštním, v létě vás může na ně více milosrdit.

Jak se připravit na datum léta

Pokud se chystáte jít na letní datum, možná se obáváte různých jedinečných problémů, které pocházejí z pokusu o vzrušení rande a zároveň se udržují před přehřátí. Pro začátečníky se ujistěte, že jste atraktivně a pohodlně vyrazili, možná se podívejte na styly od Lavender Blue. Styl vaše vlasy v takové metodě, že se cítíte dobře větraně, a možná také přineste s sebou trochu deodorant nebo vůně v situaci.

Foto: Olya Kobruseva/Pexels

Zde jsou některé koncepty datu, které jsou v jejich nejznámějších po začátku léta.

Sbalte piknik

Mít piknik na rande je nejen tradiční, ale také v létě, ale také umožňuje jak vy i vaše datum, abyste co nejlépe využili horkého povětrnostního stavu, a také si navzájem využívali nějaké chutné jídlo. Může to být dokonce okouzlující koncept přípravy piknikového jídla společně, než odejdete na piknikový cíl, což může být park nebo malebná oblast. Nezapomeňte mít na paměti, že piknikové základy, jako je stříbro a ubrousky v situaci, uděláte nepořádek. Existuje něco nevysvětlitelně okouzlujícího o sdílení intimního jídla ve fantastickém venku, poslechu ptáků i dalších zvuků přírody.

Viz také

Obchod a styl, jarní móda, letní móda
Jarní prázdniny 2022: Nejmladší plavky na nákup právě teď

Půjčit si loď

Pokud můžete získat přístup k někam, který pronajímá čluny pro zákazníky, může být vezměte si rande pro pádlo nebo řádek nesmírně okouzlující nápad. Sunshine lesklé z vody a odloučení od země od země činí z tohoto obzvláště okouzlujícího nápadu na datum. Je to také neobvyklý dostatečný koncept data, který vy i vaše datum budete mít na paměti po mnoho dalších let.

Udělejte si jídlo

Vaření jako pár může být překvapivě okouzlujícím akt. Každý chápe, že jídlo je často metodou srdce člověka a že sdílení jídla s ostatními pomáhá produkovat a zlepšit sociální pouta. Pozvěte své rande do svého domu, nebo jděte do jejich a věřte jídlu, které můžete vařit společně. Získejte komponenty a také do práce. Proces spolupráce při pokusu o zajištění zajištění toho, aby byla druhá osoba krmena, může být podvědomě efektivní při vytváření dluhopisů mezi lidmi, zejména pokud již byl stanoven kontext data.