Opotřebení na podzim ovlivněné trendy Newyorčany

Podzimní práce Opotřeba ovlivněná trendy New Yorkers
29/11/2019, publikoval Alanic Global
Ženy v New Yorku nikdy nepřestanou pracovat, aby nás překvapily, když se týká inspirace sartoriální. Rádi vyzkoušejí kousky oděvů. Mnoho z nich však významně chápe, jak přesně vytáhnout trendy vzhled i v pracovním prostředí.

Poskytovatelé velkoobchodních oděvů USA proto přišli s odlišnou sbírkou oděvů, na které se určitě můžete podívat, vzhledem k nadcházejícím trendům. Z tohoto důvodu jste se zkontrolovali na blogu níže, abyste získali inspiraci stylu.
Velká mikina určitě dobře funguje s párem hubených džíny. Můžete si dokonce hrát s tradičním SEE s materiálem a vytvořit atraktivní styl peek-a-boo. Vše, co musíte udělat, je vybrat si černé vidění s tričkem s drahokamem, který je nastíněn podél hemline. Pro vrstvu nahoru můžete zůstat s velkým svetrem V-krku, který dobře funguje s párem hubených džíny.
Nahá tónovaná záchvaty jsou LBD na pracovišti. Pokud jste nadšencem lehčích neutrálních odstínů, měli byste jistě hledat z barev, jako je broskvová růžová, hnědá, béžová, slonovina a dokonce i špinavá růžová. Konceptem je vydělat se v saku, který bude lepší pro váš tón pleti. U kalhot můžete zůstat s podobnou barvou. Vytváření kontrastní kombinace však bude fungovat dobře, pokud ji nepřehnáte s návrhy.
Kožené sukně jsou ideální pro každodenní opotřebení. Je však náročné, když jej musíte stylizovat v rámci svého vzhledu pracovního oblečení. Nejlepší metodou, jak se stát v koženém oděvu, je vybrat si namontovaná trička, která můžete nosit zastrčené. Pro boty můžete zůstat s párem sametových bot, abyste mohli vzhled.
Tištěné vrcholy jsou fantastické, pokud to nepřehnáte. Určitě to není cirkus, proto se ujistěte, že dodržujete konkrétní barevný kód pro stejný. Věřte tedy o tropické tisky, ombre i floral, aby vytvořili zajímavý oděv pro zábavný den v kanceláři.

Maloobchodníci, kteří chtějí do svého obchodu zahrnout stylové kousky oděvů, se mohou spojit s jedním z významných přizpůsobených výrobců spodníků. Hledejte velkou sbírkou oblečení, vyberte potřebné kousky a také specifikujte hromadné potřeby týmu Assist.
Štítky:
Vlastní výrobci spodních spodníků
Výrobci spodního prádla
velkoobchodní oblečení
Velkoobchodní výrobci oděvů
Velkoobchodní dodavatelé oděvů
Velkoobchodní oděvy USA

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Sprurge úterní pracovní oděvy: Hazy Blossom Floral Silk Blose

Naše každodenní zprávy o pracovních oděvech naznačují, že jeden kus pracovního oblečení v různých cenách.
Tato hedvábná halenka z Vince je nejlepší kombinací sofistikovanosti a praktičnosti. Měkký květinový tisk vypadá krásně, ale půjde dobře s téměř jakýmkoli typem barvy ve vašem šatníku. Líbí se mi metoda, kterou je zde stylizovaná, i když bych s největší pravděpodobností vybral námořní sako, jen abych přidal trochu kontrastu. Také by to vypadalo skvěle s některými tmavšími tóny klenotů, jako je lilek nebo tmavá fuchsie.
Vrchol je 345 $ v Nordstrom a je k dispozici ve velikostech XXL – 3X.
Mnohem nákladově efektivnější volba je od 1.State; Je to 59 $ v Nordstromu a nabízí se v 1x – 3x. 1.State má také alternativu v přímé velikosti (ve dvou květinových výtiscích) a také je v prodeji za 51,35–55,30 $ v Bloomingdale’s.
Tato publikování se skládá z přidružených odkazů a společností Corporette® může provádět provize pro nákupy provedené s odkazy v tomto příspěvku. Zde viz mnohem více podrobností. Děkujte vám moc za vaši podporu!
Prodej noty o pracovním oděvu za 8,25,22…
Saks Fifth Avenue – Výprodej návrháře, až 70% sleva!
Neiman Marcus – Prodej je v prodeji, až 75% slevu!
Net-A-Porter-přidáno 7000+ nových řádků, až 80% sleva!
Nordstrom – 7 000 nových značek pro ženy
Lo & Sons – až 50% sleva!
Mercer – prodej v obchodech: až 60% sleva
Loft: Letní vůle: Až 70% sleva na rutinní náklady
J.Crew-džínovina 75 $ a mnohem více stylů na oblečení
J.Crew Factory-40-60 $ ze všeho; 10 $ z každých 50 $, které utratíte

Další prodej poznámky:
Buffy-úspory do školy: až 15% slevu na jejich povlečení
Padák-Ušetřete až 40% slevu na poslední šanci
Omlazení – prodej obytného prostoru: až 30% sleva (čtenáři jako jejich osvětlení)

Co získat do práce na J.Crew

Tato publikování se skládá z přidružených odkazů a Corporette® může provádět provize pro nákupy provedené s odkazy v tomto příspěvku. Zde viz mnohem více podrobností. Děkujte vám moc za vaši podporu!
Dnes se kontrolujeme přesně, jak vyvinout pracovní šatník na J.Crew – také můžete přesně zkontrolovat, jak přesně vyvinout pracovní šatník na konci Talbots, Boden a Lands (a nakonec si prohlédnout celou sérii o tom, jak na to vyvinout pracovní skříň). Snažíme se zaměřit na oblíbené návštěvníky a velmi populární klasiku – vaše absolutně nejlepší sázky na vývoj nadčasového a pokročilého pracovního šatníku.

Další vynikající věc na J.Crew: Nyní nabízejí velikosti stejně jako velikosti 24, stejně jako všechny níže uvedené klasiky přicházejí v odrůdě velikosti (stejně jako malé i vysoké velikosti).
Čtenáři, jaké jsou vaše oblíbené, abyste se dostali na J.Crew? Jaké produkty máte násobky – a také co z toho tolik využijete, že byste to dostali znovu v srdečním rytmu?
(Některé z nejmodernějších věcí, které návštěvníci minulý měsíc dostali na J.Crew, zahrnují tyto 🙂
Sheep Cardigan / Italský kožený pás / Formknit Suiting Shell
Co získat do práce na J.Crew: The Best Best Blazers, které si můžete koupit

Z J.Crew pochází tuna čtenáře oblíbených blejzrů, včetně těch výše: 1) jít ven, 2) Parke Blazer 3) Regent Blazer, stejně jako 4) eloise mikina. Po pravdě řečeno, všechny mikiny J.Crew Blazers se objevují na našich nejpohodlnějších seznamech (stejně jako ty v továrně J.Crew!).

Všimněte si, že u čísel 1-3 jsou běžně k dispozici v materiálech, jako je úsek bez sezóny, ale někdy i ve zábavných materiálech, jako jsou tvídy nebo jasné barvy, což může zábavné nebo vynikající samostatné.
Nejlepší práce na práci, aby se dostali na J.Crew

Perfektní tričko / irské povlečení / Trapey Popover / Vintage tričko

Čtenáři se již mnoho let líbily nejlepší tričko – je to jedna z našich preferovaných tričko pro vrstvení v kanceláři. Byli to také velkým fanouškem knoflíků a popoverů. Řada košile Vintage Tee Shirts je trochu na mnohem uvolněnější straně, avšak vynikající zásadní pro službu bezstarostnou kancelář, bezstarostný den nebo víkend.
Všimněte si, že Cashmere J.Crew a nabídky Merino jsou v zimě vynikajícími základy, s čímkoli od stylových stylů až po neuvěřitelně tradiční svetr.
Nejlepší pracovní šaty i kalhoty, které se mají dostat na J.Crew

Cameron Pants / Resume Gown / No. 2 Pencil Sukně / Kate přímo kalhoty

Kameronové kalhoty J.Crew jsou téměř vždy mezi našimi nejvíce zakoupenými výrobky každý měsíc-kalhoty jsou k dispozici v řadě délek i tkanin, v tradičních velikostech 00-24 kromě malých vysokých velikostí. Obnovovací šaty jsou preferovány další loooongaringové návštěvníky (podívejte se na to s odpovídajícím sako!); Často to můžete objevovat ve zábavných materiálech i barvách. Jejich sukně na tužky byly po léta jedním z našich nejlepších sukní pro tužku. Kalhoty Kate jsou nováčci seznamů bestsellerů J.Crew, ale jejich přímo řezané je však velmi činí extrémně okamžiku.
Další oblíbené návštěvníky z J.Crew na víkend
4 ″ Stretch Chino Shorts (oblíbená čtečka, velikosti 00-24)
ECO DEMEST PAJAMAS (XXS-3X)

Jak ukončit hledání dobrého velkoobchodního fitness oblečení

Jak ukončit hledání dobrého velkoobchodního fitness oblečení
12/11/2018, zveřejnil Alanic Global
Lidé v dnešním světě již mají důvody, proč „nemohou trénovat“. Důvody, které sahají od něčeho tak absurdního jako „Potí hodně!“. Zatímco ostatní jsou stejně legitimní jako „nemám dobré tréninkové látky“. Ano, nemáte správný tréninkový outfit, je jeden velký (ne-li největší) demotivační důvod, aby lidé mohli vypracovat. Alespoň to je to, co navrhl nedávný průzkum webu.

Když se týká tréninkového oblečení, někteří lidé se příliš neochotní k tomu, co „typ“ kupují. Na druhé straně existuje mnoho, kteří jsou velmi vybíraví- jako ve snaze „vybrat jehlu z sena“. Tato nepříjemná rovnováha otevírá ziskovou příležitost pro majitele velkoobchodních tréninkových oděvů, aby si vybudovali dlouhodobý vztah se svými zákazníky tím, že jim nabízejí pouze vysoce kvalitní a dlouhotrvající látky.

Jak si vybrat nejlepší tréninkové oblečení
1. Dobrý materiál-
Když se týká cvičení, „bavlna“ je ne-ne! Nyní se někteří mohou proti tomu hádat, zatímco jiní se nemohli starat méně. Musíte však být opatrní, jaký druh materiálu kupujete nebo prodáváte. Výkonné látky, které jsou buď vyrobeny z polyesteru nebo lycry, jsou bezpochyby nejpohodlnější, flexibilní a mnoho doporučených, pokud se týká cvičení.

2. Cena-
Existuje mnoho typů a odrůd opotřebení tréninku, od velmi vysokých po nízké ceny. Nyní by vysoké ceny mohly být pro některé lidi „v pořádku“, ale existuje mnoho, kteří nebudou chtít utrácet příliš mnoho v oblečení, které budou nosit jen několik hodin, v daných vybraných dnech. Stejně důležité je konkurenceschopné a souhlasné cenové rozpětí.
3. ‘Velikost montáže
Cvičení zahrnuje řadu různých cvičení. Od běhu a kardio po jógu. Někteří lidé dělají ty vybrané, jiní mísí všechno. S tak četnými různými potřebami uspokojit tak četný rozmanitý věk lidí a jejich různé velikosti je velmi důležité využít možnosti různých velikostí. A také výběr nejlepší tkaniny, která se dobře mísí s různými velikostmi, je stejně důležitá, protože většina, jako je oblečení pro pleť, ale ne příliš těsné.

Ačkoli výše uvedené tipy jsou ty nejdůležitější, když se týká výběru nejlepšího a mnoha efektivních tréninkových látek, existuje několik dalších věcí, které někteří lidé hledají. látky, které zahrnují zápach těla uvnitř a také chrání před UV paprsky před sluncem, jsou velmi znatelným rysem. Spolu s doplňky, jako jsou zářící-edges-When-Dark, je jen dohoda-sealer.

Takže pokud jste jedním z těch, kteří plánujete, abyste se pustili do tohoto velkoobchodního průmyslu pro fitness oblečení, udělejte krok dopředu, napojte se do kontaktu s výrobci a velkoobchodními distributory fitness oblečení a získejte kvalitní zásoby. Pro pohodlí zákazníků a jejich úplná spokojenost je jediným způsobem, jak s nimi vybudovat celoživotní užitečné vztahy.

Štítky:
fitness oblečení velkoobchodní
Fitness Apparel Velkoobchodní distributoři
Fitness Apparel velkoobchodní USA
velkoobchodní fitness oblečení
velkoobchodní tréninkové oblečení

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře