Nejlepší produkty pro organizaci skříní

, protože všichni z nás začínají odkládat naše těžší svetry a kalhoty lemované fleece-a čerpat lehčí hmotnostní šaty, kalhoty a mnoho dalšího-pojďme mluvit o organizaci skříně. Jaké jsou podle vás nejlepší produkty pro organizaci skříní? Jaké jsou nejlepší návrhy, které jste slyšeli pro organizaci nebo odmítání vašeho šatníku?
Tento příspěvek se skládá z přidružených odkazů a společnost Corporette® může vydělat provize za nákupy provedené prostřednictvím odkazů v tomto příspěvku. Mnohem více podrobností naleznete zde. Moc děkuji za vaši podporu!
{SOUVISEJÍCÍ: Jak a proč provést sezónní recenzi oblečení}
Nejlepší produkty pro organizaci skříní, IMHO:

Hrudi a otevřené branky na zip
Dlouho jsem miloval používání hrudníku svetrů na zip na ohradu (včetně organizace oblečení menších dětí) – a stále je miluji pro skladování jednotlivých klasifikací oblečení, jako jsou „zimní svetry“ nebo „letní tréninkové kalhoty“. (Obvykle se snažím nalepit několik cedrových míčků dovnitř, zatímco jsem zabalil věci do sezóny.) Ale zjistil jsem, že mnohokrát jsou příliš malé na objem oblečení, které chci uložit.

{SOUVISEJTE: Jak často odmítáte svůj šatník?}
Novější systém, který zkouším, je používání otevřených hamperů k držení oblečení, které jsou mimo sezónu, používají se pouze příležitostně, nebo ruce-me-downs, na které moje nejmladší není připraven. Začal jsem to dělat, protože ze zkušenosti vím, že v některých případech nakonec vyřadím celý svetrový koš a třídám skrz něj bez ohledu na to, jak důkladně jsem sbalil/oddělil/označil věci. Takže nyní naše plavecké oblečení a mnoho „brzy“ hand-me-downs (jako v, brzy se vejdou mé nejmladší) žijí v obrovském odolném brzdě, jako je tento, a začal jsem to používat v zákulisí HAMPER (na obrázku), abych uložil oblečení „Don’t Fit“ mého nejstaršího, dokud se s nimi nebudu čas vypořádat.

Sametové věšáky
Kromě několika robustních/tvarovaných věšáků pro věci jako Blazers, prakticky celý můj skříň je nyní sametové věšáky. Líbí se mi, že věci nespadají a skutečnost, že jsou všichni štíhlé a stejná velikost, se mi daří jednotný vzhled. Mám mírně zvláštní systém pro zavěšení svetrů na sametových věšách; Letos jsem také dal také své „napůl špinavé“ svetry na věšáky.
Dobře osvětlený prostor …
Osvětlení
Pokud máte obzvláště tmavé skříně nebo chcete do svého skříně přidat trochu nálady, můžete vždy přidat světla. Tam je spousta produktů – budu si prohlédnout tato světla z Amazonu. (Motion Sensor Bit se mě týká, ale myslím si, že to bude mít smysl teoreticky, protože jsem nikdy neprošel kolem svého šatníku na cestě k, řekněme, toaletu uprostřed noci.

Police vložky pro regály drátu
Jak si poznamenávám níže, absolutně se mi nelíbí regály drátu – zejména jakýkoli visící tyč, který omezuje vaše pohyblivé věšáky. To znamená, že pokud jste již něco investovali do něčeho nebo máte ve vašem domě nějaké plátěné skříně, které jsou nižší prioritou, právě jsem dostal něco podobného těmto vložkám s drátěnými policemi a byl jsem s nimi potěšen. (Myslím, že naše pocházely z Home Depot; všimněte si, že obchod s kontejnery je také činí pro regály Elfa.)

Produkty, které pro mě nikdy nefungují pro organizaci skříní
Cokoli, co zahrnuje položení věcí na podlahu skříně – ve skutečnosti se rozhodnu přemístit všechny své závěsné tyče tak, aby oblečení bylo nejblíže k dno podlahy, což mi dává mnohem více prostoru nad oblečením. Mám samostatný prostor pro opravdu dlouhé zavěšené oblečení – pár kombinéz, maxi šatů, roucho a kabát. Není to moc! (Ale pak jsem obvykle v pořádku, abych udržel své kalhoty složené na věšácích.)
Visící hadřík „police“
Police děliče – nikdy pro mě nepracují (ale Kate mi řekla, že má ráda její!)
Pod úložným prostorem (tvrdé nádoby jsou příliš těžké na to, aby se dostaly z postele a já nakonec roztrhnu měkké koše)

Moje nejlepší návrhy pro organizaci skříní
Snadná ocelová tyč!
Nemohu vydržet ty bílé skříňové police, kde je zavěšená tyč součástí regálové jednotky, takže nemůžete podle potřeby posouvat oblečení. Ne, děkuji!! Kdykoli je to možné, vytáhnu ty stojany ASAP, abych je nahradil pouze běžnou ocelovou tyčí. Pokud máte systém skříně, můžete je získat jako součást, ale můžete si je také koupit na Amazonu.

Také pozoruhodné: Ocelový tyč jsem dal co nejnižší, obvykle určený tím, co je můj nejdelší kus oblečení v tuto chvíli. (Jak si poznamenávám výše, mám samostatnou oblast svého šatníku pro maxi šaty, kombinézy a další předměty v plné délce.) To maximalizuje prostor „ve vaší obličeji“, který (IMHO) je lépe používán pro police (nebo sekundu Stojna oblečení!) – a minimalizuje prostor podlahové skříně, který nikdy dobře nevyužívám.
Obrázky na krabicích bot
Úplně zapomínám, jaké boty mám, když jsem dNa krabice nedadilo obrázky. Velmi se rozhodnu je uložit do krabic, protože jsou bez prachu a stohovatelné. (Jen se snažíme udržet krabice, které naše boty přicházejí, ale pokud hledáte jasné krabice na boty, můžete je vyzvednout v obchodě s kontejnery, Amazon, Staples nebo více. Všiml jsem si, že je to hodně Jednodušší, pokud jsou krabice všechny stejné velikosti.
Jednou z mých nejvýznamnějších výzev byla vždy moje láska k černému-mám milion obyčejných černých svetrů a obyčejných černých triček, a přesto (zejména pro svetry) vyzvednu 5 z úhledně složené hromady, než najdu jednu Sháním. Nedávno jsem našel plastovou nádobu, jako je tento, v obchodě se šetřící za 3 $ (myslím, že je určen pro skladování papíru) a vytiskl jsem obrázky mých svetrů, aby nalepila do krabic – doufám, že to trochu pomůže. (Tyto svetrové koše s čistými plastovými fronty z obchodu s kontejnery vypadají, jako by byly dobré pro stejný účel.)

Dobře, čtenáři, slyšíme to – co si myslíte, že jsou nejlepší produkty pro organizaci skříní? Jaké jsou nejlepší návrhy, které jste slyšeli pro organizaci nebo odmítání vašeho šatníku?
PSST: Zde jsou moje nejnovější oblíbené způsoby, jak ukládat šperky …

< 19,39 $ 21,17 $ 18,99 $ 43,12 $ 12,99 $ 27,50 $ 15,99 $ 16,99 $ 15,99 $ >

Jsme účastníkem programu Amazon Services LLC Associates Program, affiliate reklamní program vyvinutý, který nám nabízí implementace, abychom vydělali poplatky odkazem na Amazon.com a přidruženými weby.